Siirry sisältöön

Asuntomessut Tuusulassa

Asuntomessut

Tuusulassa juhlavuosi

Tuusulassa on nähtävillä asumisen kehittymisen kaari 50 vuoden ajalta aina historian ensimmäisistä Asuntomessuista 1970 alkaen, jatkuen vuoden 2000 asuntomessualueen kautta kolmansiin valtakunnallisiin Asuntomessuihin vuonna 2020 Rykmentinpuistossa.

Vuonna 1970 Lahelanrinteessä esiteltiin mukavia, tavallisen kansalaisen saavutettavissa olevia omakotitaloja ja rivitaloasuntoja. Kolmekymmentä vuotta myöhemmin, vuonna 2000, Tuusula sai jälleen järjestää Asuntomessut. Messut Nummenharjun alueella saavuttivat valtaisan suosion ja alueella vieraili kuukauden aikana 274 000 vierasta.

Vuonna 2020 Asuntomessut viettivät 50-vuotisjuhlia palaamalla juurilleen Tuusulaan Rykmentinpuistossa järjestettävien messujen myötä. Kaikki kolme asuntomessualuetta sijaitsevat noin neljän kilometrin säteellä, Tuusulan keskuksen Hyrylän alueella.

Luonnonläheinen kyläkaupunki

Rykmentinpuisto 2020

Messualueella asumisen uudet palvelut ja asumisen energiankulutus ovat keskiössä.

Rykmentinpuiston asuntomessualueen valtteina on urbaani puutarhakaupunkimaisuus, jossa puistoalueet tarjoavat kosketuksen luontoon ja erinomaisen ympäristön harrastaa ja liikkua.

Asuntomessualue on luonnonläheinen kyläkaupunki, jossa on hyvä elää.

 

new construction

Luonnonläheinen kyläkaupunki

Lähes 30 pientaloa

Asuntomessuilla tutustuttiin 27 uuteen omakoti- ja paritalokohteeseen. Alueella on sekä puu- että kivirakenteisia pientaloja yksitasoisista kolmeen kerrokseen.

apartment

Asuntomessut

33 messukohdetta

Asuntomessuilla Tuusulassa on ennätyksellinen messusisältö: näytteillä on 33 messukohdetta, joista uutuutena townhouse- eli kaupunkipientalot. Lisäksi alueella on päiväkoti ja ikäihmisten hoivakoti sekä kerros- ja rivitaloja.

Kurkista Asuntomessukoteihin!

Tervetuloa virtuaalisille vierailuille Asuntomessukoteihin Tuusulan tulevaisuuden kyläkaupungissa.
Pääset kurkistamaan koteihin uudesta näkökulmasta 3D-kierrosten myötä.

 

Vieraile virtuaalimessuilla

Asuntomessujen verkkosivut