Meihin voit olla yhteydessä

 

Ohjelmapäällikkö Tuomo Sipilä

Tuomo on työskennellyt Rykmentinpuiston parissa vuodesta 2012. Tuomon tehtävänä on koordinoida projektia ja pitää langat käsissä. Tällä hetkellä hänet pitää kiireisenä asuntomessujen ja liikekeskuksen valmisteluasiat. Tuomo tekee työnohessa jatko-opintoja yhdyskuntarakenteen eheyttämisestä. Tuomon tavoittaa numerosta 040 314 3017.

 

 

Asemakaava-arkkitehti Jouni Määttä

Jouni vastaa Rykmentinpuiston kaavoituksesta. Rykmentinpuiston parissa Jouni on työskennellyt syksystä 2014. Kaavoitustyön lisäksi Jouni myös ohjaa alueella toteutuvia hankkeita. Jouni tavoittaa numerosta 040 314 2016.

 

Infran projektipäällikkö Helena Sundström

Helena vastaa Rykmentinpuiston infran suunnitteluttamisesta ja toteutuksesta. Helenalla on pitkä kokemus erinäisistä infraprojekteista yksityisellä puolella ja Rykmentinpuiston parissa hän on työskennellyt syksystä 2016 lähtien. Tällä hetkellä Helenaa työllistää erityisesti Puustellinmetsän alueen infran suunnitteleminen ja toteutus.  Helenan tavoittaa numerosta 040 314 3559.

 

Asuntomessut 2020

Asuntomessujen 2020 parissa työskentelevät projektipäällikkö Riikka Uusikulku, projektikoordinaattori Maria Tiippana ja tiedottaja Johanna Kaunisto. Heidän tarkemmat yhteystietonsa löydät Asuntomessujen sivuilta.

 

 

 

Henkilöstö

Kuvassa vasemmalta: Maria Tiippana, Kirsi Joensuu, Johanna Kaunisto, Jouni Määttä, Tuomo Sipilä ja Helena Sundström.

 

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@tuusula.fi. Yleinen sähköpostiosoite on rykmentinpuisto@tuusula.fi.