Siirry sisältöön

9 kesäkuun, 2017

Asuntomessualueen katujen esirakentaminen valmis

Tulevan asuntomessualueen eli Puustellinmetsän kaava-alueen esirakentamisen urakka on vastaanotettu tänään 9.6. urakkatarjouspyynnön mukaisen työsuorituksen osalta.

puustellinemetsa-esirakentaminen_valmistui09062017

Esirakentamisurakkaan kuului kaikkien alueen katujen rakentamistyöt tukikerroksen, tai pehmeikköalueilla ylipenkereen, yläpintaan asti sekä tarvittavat louhintatyöt. Seuraavaksi rakennetaan kunnallistekniikka eli vesi- ja viemäröinti ja energianjakelun ja tietoliikenteen vaatimat putkistot. Kunnallistekniikan urakointi alkaa loppuvuodesta 2017.

Alueella tehdään edelleen viimeistely- ja lisätöitä heinäkuun 2017 loppuun saakka. Alue pysyy vielä työmaa-alueena, jolla liikkuminen on työmaaliikenteen vuoksi sallittu ainoastaan luvan saaneille. Messualueen katuverkostoon voit tutustua virtuaalisesti katsomalla videon:

Lopullisen muotonsa alue saa messutalojen rakennuttua vuoden 2020 messuille.

 

Lisätietoja:

Infran projektipäällikkö Helena Sundström, puh: 040 314 3559

Tähän liittyvät