Siirry sisältöön

30 huhtikuun, 2019

Äänestä jatkoon paras idea tulevaisuuden huoltoasemalle 5.5. mennessä

Tuusulan kunnan, Suomen Asuntomessujen ja KIRAHubin järjestämä Tulevaisuuden huoltoasemaa koskeva ideakilpailun ensimmäinen vaihe on päättynyt. Kilpailun avulla haettiin uusia avauksia ja ratkaisuja tulevaisuuden huoltoasemalle Tuusulan Rykmentinpuistoon. Kilpailuun tuli 18 kiinnostavaa ehdotusta.

Kaikki ideat ovat nähtävissä 29.4.–5.5. kilpailusivustolla osoitteessa www.tulevaisuudenhuoltoasema.fi. Lisäksi ne on julkaistu myös Facebookissa KIRA-Hubin sivulla. Ideoita voi käydä tykkäämässä Facebookissa ja antaa oman äänensä parhaalle ehdotukselle. Eniten Facebookissa tykkäyksiä kerännyt ehdotus pääsee kilpailussa suoraan jatkoon. Äänestys jatkuu 5.5. saakka.

Kilpailun järjestäjistä koostuva tuomaristo valitsee 5–10 parasta ideaa jatkokehitysvaiheeseen. Ideakilpailun finaali järjestetään Tuusulassa 6.-7.6. Paras ehdotus palkitaan 10 000 euron rahapalkinnolla. Toiseksi parhaaksi arvioitu ehdotus saa 5 000 euroa ja kolmas 3 000 euroa.

Tuusulan Rykmentinpuisto on yksi Helsingin seudun mielenkiintoisimmista uusista asuinalueista. Vuoden 2020 Asuntomessut järjestetään Rykmentinpuiston alueella, jonka maamerkki tulevaisuuden huoltoasema on.

Tulevaisuuden huoltoaseman tehtävänä on palvella 15 000 asukkaan kylämäistä yhteisöä uudella kestävällä tavalla nyt ja tulevaisuudessa, kun asuminen, liikkuminen ja energiaratkaisut ovat murroksessa. Tulevaisuuden huoltoasema esitellään vuoden 2020 Asuntomessuilla Tuusulassa.

Lisätietoja:

Riikka Uusikulku, projektipäällikkö Asuntomessut Tuusulassa 2020, p. 040 314 3040

Tähän liittyvät