Siirry sisältöön

16 toukokuun, 2019

Suomen Asuntomessut ja Tuusula allekirjoittivat yhteistoimintasopimuksen asuntomessuista Tuusulaan

Kesän 2020 suurin yleisötapahtuma Suomessa, valtakunnalliset Asuntomessut Tuusulassa sai lopullisen sinetin, kun Tuusulan kunta ja Osuuskunta Suomen Asuntomessut allekirjoittivat yhteistoimintasopimuksen 16.5.2019. Yhteistoimintasopimus ohjaa messutapahtumaan valmistautumista. Asuntomessujen järjestämisestä Tuusulassa sovittiin osapuolten kesken vuonna 2016, josta lähtien messuja on Rykmentinpuistoon työstetty.

– Yhteistoimintasopimuksessa messujen isäntäpaikkakunta Tuusula ja Suomen Asuntomessut sopivat ensi vuoden messutapahtumaan liittyvistä yksityiskohdista ja vastuista, kertoo toimitusjohtaja Anna Tapio Suomen Asuntomessuilta.

Messutalojen rakentaminen käynnissä

Talonrakentaminen on käynnissä kuudella tontilla Tuusulan Rykmentinpuiston asuntomessualueella. Ensimmäiset maanrakennustyöt messutonteilla alkoivat helmikuussa 2019.

– Tuusulan asuntomessutapahtuma esittelee uudenlaisia asumisen konsepteja. Messualueelle rakentuu yli 40 messukohdetta. Messukävijällä riittää kesällä 2020 katsottavaa ja koettavaa, sanoo Tuusulan asuntomessujen projektipäällikkö Riikka Uusikulku.

 Messutalojen tulee olla valmiina 15.5.2020 ja pihojen 15.6.2020. Asuntomessut avataan Tuusulassa perjantaina 10.7.2020.

Lisätietoja:

Heikki Vuorenpää, operatiivinen johtaja Osuuskunta Suomen Asuntomessut,  p. 050 531 6776, heikki.vuorenpaa(at)asuntomessut.fi

Riikka Uusikulku, projektipäällikkö Asuntomessut Tuusulassa 2020, p. 040 314 3040,
riikka.uusikulku(at)tuusula.fi

Tähän liittyvät