Palvelutorilla yritykset tavoittavat messurakentajan

Pientalotonttien hakuaikaa Asuntomessuille Tuusulaan on jäljellä reilu puolitoista kuukautta. Rakentamista suunnittelevat tekevät nyt tärkeitä valintoja suunnitellessaan kotia ja sen varustetasoa esimerkiksi tarvittavien LVIS-suunnitelmien ja asennusten sekä pihojen suhteen. Yritykset, jotka haluavat tarjota tuotteitaan tai palveluitaan Tuusulaan asuntomessurakentajiksi mieliville, voivat tehdä sen täyttämällä Asuntomessujen Palvelutori-ilmoituksen.

Ilmoituksen jättäminen Palvelutorille on yrityksille ilmaista. Ilmoitus välitetään kaikille Tuusulan asuntomessualueelle rakentamisesta kiinnostuneille. Lomake ilmoituksen jättämiseksi Palvelutorille löytyy verkko-osoitteesta asuntomessut.fi/yhteistyokumppanit/palvelutori-2/.

Lisätietoja:

Kirsi Joensuu, Asuntomessut Tuusulassa 2020, p. 040 8400 642, kirsi.joensuu[at]tuusula.fi