Siirry sisältöön

4 lokakuun, 2023

Monitaidefestivaali Moniossa 7.10.

Tuusulan uutuutta kiiltävällä Moniolla järjestetään lauantaina 7.10. kello 15−22 Monitaidefestivaali. Tuusulan taideohjelman järjestämä festivaali tarjoaa aktiviteetteja graffititaiteen, tanssin ja live-musiikin keinoin.

Monitaidefestivaalin aikana jokainen pääsee kokemaan ja myös itse tekemään taidetta. Tapahtumassa muun muassa luodaan Tuusulan tunnelman mukainen  ”Elämisen taidetta” -yhteistaideteos, jossa kävijät piirtävät omaan mielenmaisemaan sopivan kuvan Tuusulasta.

Mielenkiintoiset työpajat ja räväkät live-yhtyeet ottavat Monion tilat haltuun ja muuttavat ne vapautta pursuavaksi festivaali-kentäksi. Taiteen lisäksi päivän antiin kuuluvat myös festivaalin teemaan sopivat ruoka- ja juomatarjoilut.

Illan monipuolisen ohjelman päättää valtakuntamme paras freestyle-rap -ryhmä Lyömättömät. Tutustu Monitaidefestivaalin ohjelmaan Tuusulan tapahtumakalenterissa.

Lyömättömät, kuva Ville Naumanen
Monitaidefestivaalien illan viimeinen esiintyjä Lyömättömät nostaa tunnelman kattoon. Kuva: Ville Naumanen

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tapahtumapaikka:
Lukio ja kulttuuritalo Monio
Pataljoonantie 6, Tuusula

Tapahtuman tarjoaa Tuusulan taideohjelma.

Lisätiedot:
Tuusulan taideohjelman tapahtumatuottaja Kaarle Ranta, 040 5428 310, kaarle.ranta@gmail.com

Tähän liittyvät