Siirry sisältöön

19 syyskuun, 2023

Rykmentinpuiston kampuksen peruskivi muurataan 25.9. klo 13 – seuraa suoraa verkkolähetystä työmaalta

Rykmentinpuiston kampuksen peruskivi muurataan maanantaina 25. syyskuuta kello 13. Paikan päällä toteutettava muuraustilaisuus on kutsuvierastilaisuus, mutta kaikki kiinnostuneet voivat seurata tilaisuuden tapahtumia suoran verkkolähetyksen kautta. Tilaisuus kestää noin tunnin.

Peruskiven muuraustilaisuuden ohjelmassa on juhlapuheita, Tuusulan kunnan pormestarin Kalle Ikkelän tervehdys sekä tulevan kampuksen oppilaiden esityksiä.

Tilaisuudessa peruskiveen valetaan teräksinen lieriö, aikakapseli, johon on talletettu tulevaisuuden tuusulalaisille tietoa tämän päivän Tuusulasta. Lisäksi tulevat kampuksen käyttäjät ovat voineet ideoida säiliöön sijoitettavia esineitä. Aikakapseli upotetaan peruskiveen ja muurataan yhdessä tilaisuudessa läsnä olevien toimesta.

Valmistuessaan Rykmentinpuiston kampus tarjoaa lapsille, nuorille ja koulun henkilökunnalle modernit ja terveelliset oppimisen tilat. Samassa koulurakennuksessa opiskelevat kaikki esikoululaisista yhdeksäsluokkalaisiin asti. Rykmentinpuisto kampuksen suunnitteluvaiheessa on kiinnitetty huomiota erityisesti erityisoppilaiden tarpeisiin, jotta heillä olisi mahdollisuus opiskella turvallisesti ja innostavasti yleisopetuksen yhteydessä.

Kampus toimii asukkaiden kohtaamispaikkana koulun ja päiväkodin aukioloaikojen ulkopuolella. Rykmentinpuiston kampus otetaan käyttöön elokuussa 2025.

Seuraa suoraa verkkolähetystä 25.9. klo 13 alkaen osoitteessa 25.9.2023 klo 13-14:30 Rykmentinpuiston kampuksen peruskiven muuraus – Tuusulan kunta (mediaserver.fi)

 Lisätiedot:
projektipäällikkö Jyri Olkkonen, 040 3143555, jyri.olkkonen@tuusula.fi

Tähän liittyvät