Siirry sisältöön

15 tammikuun, 2019

Rakentaminen alkoi Rykmentinpuistossa

Hyrylän keskustan ja Keravan välisen Rykmentinpuiston uuden asuinalueen ensimmäisen tontin rakentaminen on käynnistynyt Tuusulassa. Puustellinmetsässä Kulloontien varrella sijaitsevan rivitalotontin rakentaminen on aloitettu maanrakennustöillä. Kaupat kolmesta tontista solmittiin vuodenvaihteessa. Mallirakennus Oy rakennuttaa kohteeseen ensimmäisessä vaiheessa 11 rivitaloasuntoa, jotka sijoittuvat aivan tulevan asuntomessualueen naapuriin. Kaksi seuraavaa tonttia valmistuvat tämän jälkeen.

– Rakennamme laadukkaita, energiatehokkaita ja kohtuuhintaisia asuntoja, ja meillä on hyviä kokemuksia Tuusulaan rakentamisesta, Mallirakennuksen toimitusjohtaja Janne Alakoski kertoo. Lähdemme mielellämme toteuttamaan kohdetta myös Rykmentinpuistoon, Alakoski jatkaa.

Havainnekuva Rykmentinpuistoon rakennettavista rivitaloasunnoista. Kuva: Mallirakennus Oy

Havainnekuva Rykmentinpuistoon rakennettavista rivitaloasunnoista. Kuva: Mallirakennus Oy

Ensimmäisten asuntojen on määrä valmistua jo ensi syksynä. Yhteen ja kahteen kerrokseen rakentuvat rivitalokodit eivät kuitenkaan ole kesän 2020 Asuntomessuilla messukohteena, vaan ne rajautuvat asuntomessualueen ulkopuolelle.

– Asuntomessut on hyvä startti Rykmentinpuistolle. Olemme erinomaisessa tilanteessa, kun myös messualueen ulkopuolisille tonteille on kysyntää ja rakentaminen on käynnistynyt. Tuusulassa on vetovoimaa, sanoo Tuusulan pormestari Arto Lindberg.

Tuusulan kunta kehittää Rykmentinpuiston alueesta vetovoimaista, uutta asuinaluetta jopa 15 000 asukkaalle.

– Alueen toteuttaminen ja markkinointi on lähtenyt hyvin käyntiin, toteaa Tuomo Sipilä, Rykmentinpuiston ohjelmapäällikkö. Meillä on lukuisia hankkeita alkamassa ja uskon, että tulevina vuosina alueella on jo useita nostureita pystyssä, Sipilä jatkaa.

Noin 480 hehtaarin kokoinen Rykmentinpuisto sijaitsee entisen Hyrylän varuskunnan alueella, aivan Hyrylän keskustan tuntumassa. Alueella järjestetään valtakunnalliset asuntomessut vuonna 2020.

 

Lisätietoja:

Tuusulan kunta, Rykmentinpuiston ohjelmapäällikkö Tuomo Sipilä, puh. 040 314 3017, tuomo.sipila[at]tuusula.fi

Mallirakennus Oy, toimitusjohtaja Janne Alakoski, puh. 050 590 3080, mallirakennus[at]gmail.com

 

Tähän liittyvät