Siirry sisältöön

14 tammikuun, 2019

Tieliittymä Kulloontieltä asuntomessualueelle avattu liikenteelle

Asuntomessualueelle Hyrylän ja Keravan suunnista Kulloontieltä johtava uusi tieliittymä on avattu liikenteelle vuodenvaihteessa.

Uudessa risteyksessä asuntomessualueelle opastavat Puustellinmetsä-kilvet. Liikenteen sujuvuuteen on uuden 2 500 asukkaan asuinalueen ohittavalla tieosuudella kiinnitetty huomiota esimerkiksi siten, että alueelle Kulloontieltä kääntyville ajoneuvoille on risteyksessä omat kaistansa. Risteyksessä on lisäksi liikennevalo-ohjaus, joka ei vielä toistaiseksi ole käytössä.

Kulloontiellä jalankulku ja pyöräliikenne ohjataan risteyksessä kulkemaan Kulloontien alitse. Kevyenliikenteen alikulun rakentaminen jatkuu liittymän kohdalla. Talven selän taittuessa Kulloontiellä tehdään vielä kiveys- ja viimeistelytöitä liittymän kohdalla.


 

Lisätietoja:

Asuntomessut Tuusulassa 2020 projektipäällikkö Riikka Uusikulku, puh. 040 314 3040, riikka.uusikulku[at]tuusula.fi

Tuusulan kunta, infran projektipäällikkö Helena Sundström, puh. 040 314 3559, helena.sundstrom[at]tuusula.fi

Tähän liittyvät