Siirry sisältöön

4 kesäkuun, 2024

Yhteinen Rykmentinpuisto − tule kesäkävelylle 13.6. ja luomaan yhteisöllistä asuinaluetta yhdessä

Haluatko tulla mukaan kehittämään uutta aluetta? Tule kesäkävelylle torstaina 13.6.2024 kello 18 alkaen.

Tuusulan kunta kutsuu Rykmentinpuiston asukkaat tekemään viihtyisää asuinaluetta yhdessä. Lähdemme kesäkävelylle ideoimaan yhteisöllistä asuinaluetta torstaina 13.6.2024 kello 18 Rykmentinpuiston ruokalan edestä (Rykmentintie rak 48). Kierros päättyy Puustellinmetsän puistoon, jossa on tarjolla pientä iltapalaa. 

Tarjoilujen järjestämiseksi pyydämme ilmoittautumisia ja tietoa erikoisruokavalioista 11.6.2024 mennessä sähköisesti osoitteessa lyyti.in/kesakavely. Voit osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista, mutta silloin emme voi huomioida ruoka-ainerajoitteita.
  
Lisätiedot:  

Yhteisömanageri Katja Repo, 040 314 3048, katja.repo@tuusula.fi  

Tähän liittyvät