Siirry sisältöön

29 marraskuun, 2022

Veteraanipuiston rakentaminen alkaa

Rykmentinpuiston alueella Ilmatorjuntamuseon vieressä aloitetaan puiston rakennustyöt marras-joulukuun 2022 taitteessa. Nykyisellään metsäinen noin 1000 neliömetrin alue Klaavolantien varrella muuntuu kesään 2023 mennessä sotiemme veteraanien muistoa kunnioittavaksi puistoksi.

Veteraanipuisto rakentuu Klaavolantien varteen ilmatorjuntamuseon viereen.

Virkistysalue ja muistomerkki

Alue muuntuu virkistyskäyttöön soveltuvaksi valaistuksi puistoksi penkkeineen ja istutuksineen. Alueella sijaitseva tuliasema jää sijoilleen muistuttamaan alueen viime vuosisadan historiasta. Veteraanipuistoon pystytetään avajaisissa paljastettava muistomerkki sotiemme veteraaneille.

Puisto aidataan osin rakentamisen ajaksi

Puisto rakentuu paikalle, jolla ei tällä hetkellä ole toimintaa ja se rajataan tarvittavilta osin työmaa-aidoin rakentamisen ajaksi. Rakentamisesta ei koidu merkittävää melu- tai liikennehaittaa lähistölle. Urakoitsijan toimii VRJ Etelä-Suomi Oy.

Lisätiedot:
Projektikoordinaattori Tuuli Toivikko, tuuli.toivikko@tuusula.fi, puh. 040 314 3553
www.rykmentinpuisto.fi

Tähän liittyvät