Siirry sisältöön

7 huhtikuun, 2017

Asuntomessujen projektikoordinaattori haussa

Elokuussa avattavaan asuntomessutoimistoon haemme nyt  projektikoordinaattoria vastaamaan asuntomessujen liittyvien tehtävien koordinoinnista ja messujärjestelyistä. Koordinaattorille kuuluu myös projektisihteerin tehtävät. Yhteistyötä tehdään messurakentajien, Osuuskunta Suomen Asuntomessujen ja Tuusulan kunnan sekä muiden asuntomessuja rakentavien tahojen kesken.

Määräaikainen tehtävä jatkuu lopputilaisuuteen sekä projektin loppuunsaattamiseen 31.12.2020 asti yhdessä projektipäällikön kanssa. Sijoituspaikka on asuntomessutoimistossa, Rykmentinpuisto-ohjelman ja Asuntomessujen 2020 palveluksessa.

Edellytyksenä tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen ovat kyky kehittää ja konseptoida uusia ideoita, valmius toimia vuorovaikutuksessa eri sidosryhmien kanssa välillä tiukkojenkin aikataulujen paineessa sekä rehti, rohkea ja avoin, työtä pelkäämätön asenne. Myös toimisto-ohjelmistojen monipuolinen osaaminen, soveltuva koulutus sekä rutiinimaisten töiden hallinta ovat tärkeä osa työn menestyksekästä hoitamista.

Uskomme, että aiempi kokemus messu- tai tapahtumajärjestäjänä antaa vahvan pohjan tehtävän hallintaan. Tarkempi tehtävänkuva on mahdollista hioa valittavan henkilön osaamisen, kokemuksen ja ambition pohjalta. Onhan sinulla rehti, rohkea ja avoin, työtä pelkäämätön asenne?

Tarkempi hakemus löytyy täältä.

AM_Tuusula_LOGO_FIN_RGB_Pysty

Lisätietoja antavat:

pe 21.4. klo 13.30–15 ja pe 12.5. klo 10–11.30 projektipäällikkö Kirsi Joensuu,  kirsi.joensuu@tuusula.fi, p. 040 840 0642

ke 26.4. klo 13-14.30 ohjelmapäällikkö Tuomo Sipilä, Tuusulan kunta, tuomo.sipila@tuusula.fi, p. 040 314 3017

 

Tähän liittyvät