Siirry sisältöön

24 maaliskuun, 2017

Valtuusto päätti asuntomessualueen tonttien hinnat

Tuusulan kunnanvaltuusto päätti kokouksessaan 13.3. vuoden 2020 asuntomessualueen pien- ja tuottajamuotoisten tonttien hinnat.

Kunnan ja Suomen Asuntomessujen yhdessä muodostama laatutyöryhmä valmistelee muut messutonttien haku- ja valintakriteerit toukokuussa. Ne vahvistetaan elokuussa asuntomessutoimikunnassa ennen loppuvuonna alkavaa tonttihakua.

Tonttijako on kuvan mukainen. Jakoa ei ole tehty vielä kortteliin 5704. Messualueelle kevään ja kesän aikana valmistuvassa rakennustapaohjeessa otetaan kantaa, rakentuuko tontti pientaloilla vaiko tuottajamuotoisesti. Kaikkien tonttien osalta rakennusoikeus näkyy kuvassa alimpana lukuna.

 

Asuntomessualueen alustava tonttijako

Asuntomessualueen alustava tonttijako

 

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Kirsi Joensuu

p. 040-8400642

kirsi.joensuu@tuusula.fi

 

Tähän liittyvät