Siirry sisältöön

28 helmikuun, 2017

Asuntomessualueen tonttien hinnat pian tiedossa

 

Kunnanhallitus käsitteli maanantaina 27.2. asuntomessualueen tonttien hinnoittelua ja päätti esittää ne valtuuston käsiteltäväksi ma 13.3. Hinnoittelu tonttien osalta vahvistetaan siis tämän kevään aikana. Samaan aikaan valmistellaan tonteille rakennnustapaohjetta ja esimerkkejä kortteleista, joita messualueelle toivotaan.

Messualueelta tulee ensi syksynä haettavaksi 32 omakotitonttia ja 5-6 kerros- ja rivitalotonttia. Yhden korttelin osalta ratkeaa myöhemmin rakennustapaohjeen valmistuessa, rakennetaanko sinne erillistaloja vai rakentuuko kortteli muutoin.

Nyt on hyvä aika aloíttaa oman kodin suunnittelu. Autamme mielellään, ja lisätietoa löytyy tältä sivulta sekä asuntomessut.fi.

 

Alustava messualueen tonttijakokartta on alla:

 

Asuntomessualueen alustava tonttijako

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Kirsi Joensuu

p. 040-8400642

kirsi.joensuu@tuusula.fi

AM_Tuusula_LOGO_FIN_RGB_Pysty

 

 

Tähän liittyvät