Siirry sisältöön

6 lokakuun, 2016

Asuntomessujen projektipäälliköksi valittiin Kirsi Joensuu

Rykmentinpuiston asuntomessujen projektipäälliköksi on valittu Kirsi Joensuu. Kirsi toimii tällä hetkellä vielä Seinäjoen Asuntomessujen projektipäällikkönä ja aloittaa työt Tuusulassa joulukuun alussa. Kirsillä pitkä kokemus projektien vetämisestä ja talonrakentamisesta. Viimeisimpänä projektinaan Kirsi on vetänyt menestyksekkäästi kuluvan vuoden Asuntomessuja Seinäjoella.

– Saimme tehtävään kaiken kaikkiaan 24 hakemusta ja näiden joukosta valitsimme neljä haastatteluun. Hakijoiden taso oli todella, ja tehtävänämme olikin löytää hyvin joukosta parasta tähän tehtävään. Kirsi erottui joukosta kokemuksellaan sekä näytöillään, Rykmentinpuiston projektipäällikkö Tuomo Sipilä kertoo. –Uskon, että Kirsi täydentää oivasti hyvää porukkaamme ja hän varmasti saa vietyä juhlavuoden messut tavoitteiden mukaisesti maaliin , Sipilä toteaa.

 

Asuntomessujen uusi projektipäällikkö

Asuntomessujen vastavalittu projektipäällikkö Kirsi Joensuu

Rykmentinpuiston henkilökunta toivottaa Kirsin lämpimästi tervetulleeksi vahvuuteemme!

 

Lisätietoja:

Rykmentinpuiston projektipäällikkö Tuomo Sipilä puh: 040 314 3017

Tähän liittyvät