Siirry sisältöön

4 maaliskuun, 2016

Mikko Laukkanen aloitti Rykmentinpuiston korkeakouluharjoittelijana

Gradua vaille valmis suunnittelumaantieteilijä Mikko Laukkanen aloitti Rykmentinpuiston korkeakouluharjoittelijana ja toimii pestissä toukokuun loppuun asti. Mikko opiskelee Helsingin yliopistossa viidettä vuottaan ja aikoo valmistua ensi syksynä. Poikkitieteelliset opinnot niin yhdyskuntasuunnittelusta, hallintotieteistä kuin sosiologiasta ohjasivat hänet lopulta harjoittelijaksi kaupunkisuunnittelutehtäviin, missä hän pääsee seuraamaan läheltä tulevaisuuden kaupunginosan suunnittelua ja kehitystä.

Mikon työnkuvaan kuuluvat mm. paikkatiedon analysointi ja visualisointi, markkinointi ja viestintätehtävien hoito, erinäisten selvitysten teko ja avustaminen projekteissa ja sopimuksissa. Rykmentinpuisto-projekti harjoittelupaikkana kuulosti Mikosta mielenkiintoiselta ja urakehityksen kannalta erinomaiselta mahdollisuudelta. Huomattuaan ilmoituksen yliopiston rekrytointisivuilta hän päätti tähän hakea. Parasta työnkuvassa on Mikosta sen monipuolisuus. Joka päivä oppii jotakin uutta ja pääsee tekemään mielekkäitä oman alan työtehtäviä hyvässä porukassa.

 

Korkeakouluharjoittelija Mikko Laukkanen

Korkeakouluharjoittelija Mikko Laukkanen

Tähän liittyvät