Siirry sisältöön

30 joulukuun, 2015

Rykmentinpuisto-projekti hakee korkeakouluharjoittelijaa

Rykmentinpuiston projekti hakee korkeakouluharjoittelijaa mielenkiintoisiin tehtäviin kehittämään uutta asuinaluetta. Korkeakouluharjoittelijan tehtävänä on avustaa projektiorganisaatiota monenlaisissa tehtävissä.

Työtehtäviin kuuluu muun muassa:

  • paikkatieto- ja tilastoaineiston kokoamista, esikäsittelyä sekä analysointia
  • karttavisualisointien tekemistä
  • markkinointi- ja viestintätehtävien hoitamista
  • suomenkielisen asiatekstin tuottamista
  • neuvotteluissa ja sopimuksissa avustaminen

Hakijan on oltava ylemmän korkea-asteen eli maisterivaiheen opiskelija.
Hakijalta edellytetään paikkatieto-osaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, Excel-osaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja ja ymmärrystä somesta. Maankäyttöön ja kaupunkikehittämiseen liittyvien opintojen suorittaminen ja alaan liittyvä työkokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme reippaalle tekijälle monipuolisia työtehtäviä ja loistavaa työkokemusta käytännönläheisestä asiantuntijatyöstä. Työnkuvaa ja -tehtävää voidaan tarkentaa valittavan osaamisen ja ambition mukaan.

Harjoittelusta maksetaan  palkkaa 1 800 € / kk. Harjoittelun kesto on noin kolme kuukautta ja se ajoittuu keväälle 2016. Tarkempi ajankohta voidaan sopiva valittavan kanssa erikseen. Työpiste sijaitsee Tuusulan kunnantalolla, Hyrylässä.

Hakemus mahdollisine liitteineen (yhteensä max. 3 sivua) tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen rykmentinpuisto@tuusula.fi ja otsikolla ”korkeakouluharjoittelija”. Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 29.1.2016 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja harjoittelupaikasta antaa projektipäällikkö Tuomo Sipilä (puh. 040 314 3017) to 14.1 klo 12.00 – 13.30 ja ke 20.1 klo 9.00 – 10.30. Lisätietoja Rykmentinpuistosta löytyy osoitteesta: juha.em87.io.

Tähän liittyvät