Siirry sisältöön

26 lokakuun, 2015

Puustellinmetsän karttakysely on avattu

Puustellinmetsän kaavaehdotukseen liittyvä karttakysely on nyt avattu.

– Kyselyn tavoitteena on kartoittaa ihmisten näkemyksiä alueen suunnittelusta ja saada selville millaista ympäristöä Puustellinmetsään kaivataan. Samalla saamme arvokasta tietoa alueesta kiinnostuneiden asumiseen ja elämiseen liittyvistä preferensseistä. Alueelle tulevia vuoden 202o asuntomessuja ei myöskään ole kyselyssä unohdettu ja niistä kysytään myös, projektipäällikkö Tuomo Sipilä sanoo.

Karttakyselyn etusivu

Kyselyn laatiminen on osa uudenlaista osallistavaa suunnittelua, johon Rykmentinpuiston suunnittelussa on pyritty. Selainpohjainen kysely on jo kolmas Rykmentinpuiston projektin lyhyessä historiassa. Kysely löytyy osoitteesta https://maptionnaire.com/fi/907.

Kaikkien kyselyyn osallistuneiden kesken arvotaan hienoja palkintoja. Kyselyn tuloksista tullaan järjestemään yleisötilaisuus sekä kooste näille sivuille.

Lisätietoja kyselystä:

projektipäällikkö Tuomo Sipilä, puh: 040 314 3017

Tähän liittyvät