Siirry sisältöön

7 toukokuun, 2015

Tule mukaan ideoimaan uusia harrastusmahdollisuuksia Hyrylän urheilukeskukseen

Hyrylän urheilukeskuksen yleissuunnitelmaa päivitetään. Nyt on sinun vuorosi vaikuttaa! Olemme avanneet karttapohjaisen internetkyselyn, joka on auki aina 15.6.2015 saakka.

Hyrylän urheilukeskus sijaitsee lähellä keskustaa sekä aivan suunnitteilla olevan Rykmentinpuiston asuinalueen vieressä. Urheilukeskukseen tulevaisuudessa rakentuvat harrastusmahdollisuudet ovat merkittävä osa koko Hyrylän alueen kehittämistä. Urheilukeskuksen vieressä on kaunista luontoa, jonka halutaan myös jatkossa olevan kaikille yhteisenä virkistysalueena.

Karttakyselyn avulla halutaan selvittää mitä toimintoja, urheilulajeja tai palveluita urheilukeskuksesta voisi tulevaisuudessa löytyä. Urheilukeskuksesta suunnitellaan myös laadukkaat ja katkeamattomat reitit Rykmentinpuistoon, viereisille asuinalueille sekä Keravan ja Savion juna-asemille. Millä toimenpiteillä alueesta tehdään perheiden, yksin tai ryhmässä liikkuvien ja eri-ikäisten kuntalaisten kohtaamispaikka?

Kerro meille näkemyksesi karttapohjaisen Harava-kyselyn avulla. Löydät kyselyn osoitteesta:
https://query.eharava.fi/1022#

Kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Kickbike -potkulauta sekä
vapaalippuja Tuusulan uimahalliin.

VASTAA JA VAIKUTA!

Lisätietoja:

– kaavasuunnittelija Maria Suutari-Jääskö puh. 040 314 3517 ja
– liikuntapäällikkö Risto Kanerva puh. 040 314 2220

Tähän liittyvät