Siirry sisältöön

1 marraskuun, 2014

Asuntomessut Rykmentinpuistoon 2020? Tule mukaan ideoimaan tulevaisuuden messuja keskiviikkona 19.11 klo 15 alkaen.

Tervetuloa mukaan ideoimaan ja keskustelemaan kahvin lomassa siitä millaiset messut Rykmentinpuiston Puustellinmetsän alueella voitaisiin järjestää vuonna 2020. Tilaisuus on kaikille avoin ja luonteeltaan vapaa. Tilaisuuden tuotoksia tullaan hyödyntämään messuhakemusta laadittaessa.

Tuusulan kunta on päättänyt aloittaa valmistelun asuntomessujen hakemiseksi Rykmentinpuistoon vuodelle 2020. Kunta ei ole suinkaan ensimmäistä kertaa hakemassa messuja, vaan kokemusta löytyy jo kaksi messuista. Suomen ensimmäiset asuntomessut järjestettiin Tuusulan Lahelassa vuonna 1970. 30 vuotta myöhemmin, vuonna 2000, asuntomessut järjestettiin uudemman kerran Tuusulassa Nummenkankaan alueella. Nummenkankaan messut vetivät paikalle kaikkien aikojen kävijäennätyksen, 274 000 vierasta.

Asuntomessuinstituution täyttäessä 50 vuotta vuonna 2020 on kaavailtu messujen järjestämistä kolmannen kerran Tuusulassa Rykmentinpuistossa, Puustellinmetsän alueella. Ottamalla osaa tähän tilaisuuteen pääset mukaan ideoimaan tulevaisuuden messuja. Asuntomessujen toimintaideana on parantaa asumisen laatua. Messut esittelevät rakentamiseen ja asumiseen liittyvää tutkimusta, sen tuloksia ja käytännön sovelluksia näyttäen hyvää esimerkkiä ja konkreettisen vision hyvästä asumisesta niin alan ammattilaisille kuin kuluttajillekin. Messut organisoidaan kulloisenkin isäntäkunnan ja Osuuskunta Suomen Asuntomessujen yhteistyönä. Asuntomessut ovat isäntäkunnille hyvä tilaisuus markkinoida itseään sekä uutta asuinaluetta.

Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 19.11 klo 15-17 kunnantalolla valtuustosalissa. Tervetuloa!

Asuntomessutilaisuuden ohjelma

Tähän liittyvät