Siirry sisältöön

30 marraskuun, 2017

Palvelutorilla yritykset tavoittavat messurakentajan

Pientalotonttien hakuaikaa Asuntomessuille Tuusulaan on jäljellä reilu puolitoista kuukautta. Rakentamista suunnittelevat tekevät nyt tärkeitä valintoja suunnitellessaan kotia ja sen varustetasoa esimerkiksi tarvittavien LVIS-suunnitelmien ja asennusten sekä pihojen suhteen. Yritykset, jotka haluavat tarjota tuotteitaan tai palveluitaan Tuusulaan asuntomessurakentajiksi mieliville, voivat tehdä sen täyttämällä Asuntomessujen Palvelutori-ilmoituksen.

Ilmoituksen jättäminen Palvelutorille on yrityksille ilmaista. Ilmoitus välitetään kaikille Tuusulan asuntomessualueelle rakentamisesta kiinnostuneille. Lomake ilmoituksen jättämiseksi Palvelutorille löytyy verkko-osoitteesta asuntomessut.fi/yhteistyokumppanit/palvelutori-2/.

Lisätietoja:

Kirsi Joensuu, Asuntomessut Tuusulassa 2020, p. 040 8400 642, kirsi.joensuu[at]tuusula.fi

 

Tähän liittyvät