Siirry sisältöön

15 kesäkuun, 2017

Rykmentinpuiston keskuksen asemakaava lainvoimainen ennen juhannusta

Tuusulan kunnanvaltuusto hyväksyi 8.5. Rykmentinpuiston keskuksen asemakaavan, joka yhdistää tulevat Rykmentinpuiston asuinalueet nykyiseen Hyrylän keskustaan. Valitusaika päättyi 12.6., ja asemakaava saa lainvoiman vielä ennen juhannusta.

Tämän jälkeen ovat vuorossa parhaillaan nähtävillä oleva Monion asemakaava ja seuraavana Kirkonmäen asemakaava. Nämä Tuusulanväylän varteen sijoittuvat alueet tarjoavat hyvät edellytykset myös Hyrylän keskustan kehittymiselle.

59155017753ee.jpg

Rykmentinpuiston keskus palveluineen lähellä alueen tulevia asukkaita

Rykmentinpuiston keskukseen on kaavoitettu mm. liikekeskus, jonka toivotaan monipuolistavan koko Hyrylän palvelutarjontaa. Liikekeskuksen lisäksi Rykmentinpuiston keskuksen alueelle on suunniteltu hyvinvointipalvelukeskus HYPA, yhtenäiskoulu ja päiväkoti sekä seurakuntakeskus, jonka remontointi on jo käynnissä. Monitoimitalo Moniota suunnitellaan asemakaava-alueella sijaitsevan keskusaukion eteläpuolelle. Rykmentinpuistossa järjestetään vuonna 2020 valtakunnalliset asuntomessut.

Lisätietoja:

Tuusulan kunta, asemakaava-arkkitehti Jouni Määttä, puh. 040 314 2016

asuntomessut.fi/tulevat-messut/tuusula-2020

Tähän liittyvät