Siirry sisältöön

18 huhtikuun, 2019

Rykmentinpuiston virkistysreittien suunnittelu on käynnistynyt!

Rykmentinpuiston kyläkaupunki ja lähiluonto yhdistyvät reiteillä, joilla nykyiset ja tulevat asukkaat pääsevät helposti alueen metsiin ja kedoille virkistäytymään. Maaliskuussa käynnistyi Rykmentinpuiston reittien ja virkistyskäytön suunnittelu, jossa tarkennetaan ja jäsennellään virkistysmetsän reitistöä aikaisemmin toteutettujen suunnitelmien ja selvitysten pohjalta. Suunnitelman tavoitteena on luoda pohja monipuoliseen ulkoiluun houkuttelevalle reittiverkostolle, joka mahdollistaa lähiluonnossa liikkumisen samanaikaisesti niin kävelijöille, pyöräilijöille, lenkkeilijöille kuin hiihtäjille.

Reittiverkoston ja virkistyskäytön suunnittelussa nostetaan esiin alueen ominaispiirteitä, kuten vanhan kasarmialueen kulttuurihistoriaa, lähiluonnon virkistyskohteita ja uutta viihtyisää asuinympäristöä. Suunnitelmassa huomioidaan lisäksi erityisesti virkistysalueiden nykyiset käyttäjät, joiden ulkoilu alueella mahdollistetaan Rykmentinpuiston rakentumisen eri vaiheissa.

Suunnitelman laatii kevään 2019 aikana Ramboll Finland Oy Tuusulan kunnan toimeksiannosta.

Lisätietoja:
Jouni Määttä, Tuusulan kunta
jouni.maatta@tuusula.fi
puh: 040 314 2016

Elina Kalliala, Ramboll Finland Oy
elina.kalliala@ramboll.fi

Tähän liittyvät