Siirry sisältöön

23 huhtikuun, 2020

Tuusulan asuntomessujen siirtoa valmistellaan elokuulle 

Osuuskunta Suomen Asuntomessut ja Tuusulan kunta valmistelevat Asuntomessujen siirtoa elokuulle ja noudattavat siten Valtioneuvoston 22.4.2020 antamaa ohjeistusta yleisötapahtumista. 

Asuntomessujen siirron valmistelu pidettäväksi 3.-30.8.2020 on aloitettu. Samalla huomioidaan se, että valtioneuvosto tekee näillä näkymin uuden arvioinnin yli 500 hengen yleisötilaisuuksista kesäkuun alussa. Jos messuja ei pystytä toteuttamaan elokuussakaan, mietitään pienimuotoisempaa, uudenlaista yleisötapahtumaa myöhemmälle syksyyn. 

Vaikka messutapahtuman ajankohta nyt siirtyykin eteenpäin, messualueen kotien ja yleisten alueiden rakentaminen Rykmentinpuistossa Tuusulassa edistyy ja kohteet valmistuvat aikataulussa. 

“Meille on rakentumassa Rykmentinpuistoon upea messualue, josta voimme olla ylpeitä ja joka kuvastaa uudenlaista Tuusulaa monipuolistaen mielikuvaa asumisesta täällä”, toteaa Asuntomessut Tuusulassa -projektin projektipäällikkö Riikka Uusikulku Tuusulan kunnasta. 

Kaikissa tapahtumajärjestelyissä tullaan huomioimaan yleisön ja henkilökunnan turvallisuus ja hyvinvointi. 

Lipunmyynti messuille on auki normaalisti koko ajan. Mikäli viranomaiset ohjeistavat peruuttamaan yleisötapahtumat vielä elokuussakin, on asiakas oikeutettu saamaan ostetun pääsylipun hinnan takaisin. 

 

Lisätietoja: 
Berit Virtanen-Thewlis, viestintäpäällikkö, Osuuskunta Suomen Asuntomessut, p. 040 511 4460, berit.virtanen@asuntomessut.fi 

Johanna Kaunisto, tiedottaja, Tuusulan kunta, Asuntomessut Tuusulassa -projekti, 
p. 040 314 2003johanna.kaunisto@tuusula.fi 

Tähän liittyvät