Siirry sisältöön

31 tammikuun, 2020

Asuntomessujen asiakaspysäköinnin liikenteen ohjaus kilpailutetaan

Tuusulan kunta kilpailuttaa Asuntomessujen pysäköintialueen liikenteen ja pysäköinnin ohjauksen. Pysäköinninohjaajat opastavat messuvieraat pysäköimään hallitusti pysäköintialueelle, tarkistavat pysäköintiliput pysäköinnistä poistuvilta sekä tarvittaessa rahastavat pysäköintimaksun maksupäätteellä. Hankittavaan palveluun sisältyy lisäksi messuvieraiden asiakaspalvelu, paikoitusalueen roskien keräys ja pysäköintiä ohjaavien kalkki- ja maalausmerkkien kunnossapito sekä valvontatehtäviä.

– Aikaisemmilla messupaikkakunnilla liikenteenohjauksesta ovat vastanneet esimerkiksi yhdistykset tai urheiluseurat. Myös Tuusulassa tämä on hyvä mahdollisuus paikallisille seuroille, sanoo Tuusulan Asuntomessujen projektipäällikkö Riikka Uusikulku.

Asuntomessut järjestetään Tuusulassa Rykmentinpuiston alueella 10.7.–9.8.2020. Messutapahtuman asiakaspysäköinti sijaitsee Tuusulan Urheilukeskuksen alueella. Pysäköintialueen ja asuntomessualueen välillä kulkee Tuusulan kunnan järjestämä linja-autokuljetus, jonka kilpailutus käynnistetään helmikuun aikana.

– Tuusulan ja Suomen Asuntomessujen väliseen sopimukseen sisältyy monia messujen aikaisia palveluita, jotka kunnan tulee järjestää. Liikenteenohjauksen ja messupysäköinnin ja -portin välisen linja-autokuljetuksen lisäksi Tuusula kilpailuttaa messuvieraiden wc-tilat, siivouspalvelut ja messutapahtuman jätehuollon kevään aikana, jatkaa Uusikulku. Kunta vastaa myös messutapahtuman järjestyksenvalvonnan, vartioinnin ja liikenneopasteiden hankinnasta.

Tarjoukset liikenteen ja pysäköinnin ohjauksesta on jätettävä 24.2.2020 klo 16 mennessä Tuusulan kunnan verkkosivuilta löytyvän Pienhankintapalvelun kautta. Linkki tarjouspyyntöön on osoitteessa: https://pienhankintapalvelu.fi/tuusula

 

Lisätietoja

Riikka Uusikulku, projektipäällikkö Asuntomessut Tuusulassa, Tuusulan kunta, p. 040 314 3040, riikka.uusikulku(at)tuusula.fi

Tähän liittyvät