Siirry sisältöön

19 lokakuun, 2017

Asukkaat arvioimaan Monion arkkitehtuurikilpailun töitä marraskuussa

Yhdeksi Rykmentinpuiston keskuksen maamerkiksi nousee monitoimitalo Monio. Lukion ja kaikkia kuntalaisia palvelevan taiteen ja kulttuurin harrastamisen yhdistävän Monion odotetaan  valmistuvan Tuusulan Asuntomessuille 2020.

Monion suunnittelusta järjestetty arkkitehtuurikilpailu päättyi 18.9.2017. Kilpailutöitä saapui Tuusulan kuntaan 57 kappaletta.

Tuusulan kunta järjestää nyt kaksi asukasraatia, joissa kuntalaiset pääsevät tutustumaan Monion arkkitehtuurikilpailuun jätettyihin töihin ja kertomaan oman mielipiteensä niistä. Tilaisuuksissa kuullaan alustukset siitä, kuinka arkkitehdit arvioivat kilpailutöitä ja tutustutaan avoimissa, ohjatuissa työpajoissa kilpailutöihin. Asukkaiden näkemykset kootaan Monion palkintolautakunnalle, joka julkistaa kilpailun kärkiviisikon 30.11.2017. Kilpailun lopullinen voittaja julkistetaan tammikuussa 2018.

Tilaisuudet järjestetään Rykmentinpuiston ruokalassa (Rykmentintie, rakennus 48, Tuusula).
– torstaina 9.11. kello 17.30-20.00 (ilmoittautuminen: https://bit.ly/2yxCWiR)
– lauantaina 11.11. kello 13.00-16.00 (ilmoittautuminen: https://bit.ly/2xQ5Nxe)
Tervetuloa osallistumaan vaikka kumpaankin tilaisuuteen!

Moniosta tulee sivistyksen ja kulttuurin monitoimitalo, jossa yhdistyvät erilaisten käyttäjäryhmien uudenlainen oppimisympäristö ja kaikkia kuntalaisia palveleva kulttuuriharrastusten monitoimitalo. Monioon on tarkoitus yhdistää lukio, kansalaisopisto ja taiteen perusopetus sekä käsityökoulu. Sinne tulee myös kokoontumis-, esiintymis- ja liikuntatiloja, jotka ovat kuntalaisten, yritysten, eri opistojen ja yhteisöjen käytettävissä.

Moniosta ja saapuneista kilpailutöistä saa lisätietoja verkkosivuilta: www.tuusula.fi/monio

Lisätiedot: Ritva Lappalainen, tilakeskuksen päällikkö, 040 314 3550, etunimi.sukunimi@tuusula.fi

Tähän liittyvät