Siirry sisältöön

19 kesäkuun, 2024

Asukkaiden näkemyksiä ja ideoita kerätään kesän ajan

Mistä viihtyisä asuinympäristö muodostuu? Mikä luo yhteisöllisyyttä uudella asuinalueella? Tällä kyselyllä Tuusulan kunta kerää alueen asukkaiden ajatuksia ja näkemyksiä siitä minkälainen on hyvä asuinympäristö. Millä keinoilla Rykmentinpuiston viihtyisyyttä ja yhteisöllisyyttä voitaisiin lisätä.

Vastaaminen kestään vain muutaman minuutin ja kyselyn tuloksia käytetään Yhteinen Rykmentinpuisto -hankkeen toimenpiteiden suunnittelussa. Lisätietoja yhteisömanageri Katja Repo, p. 040 314 3048, katja.repo@tuusula.fi.

Verkkokysely: https://link.webropol.com/s/yhteinenrykmentinpuisto

Lisätiedot:

yhteisömanageri Katja Repo, 040 314 3048, katja.repo@tuusula.fi
kehittämispäällikkö Heidi Hagman, 040 314 3052, heidi.hagman@tuusula.fi