Siirry sisältöön

4 joulukuun, 2020

Rykmentinpuiston keskuksen alueen kehittäminen otti harppauksen eteenpäin

Rykmentinpuiston keskuksen alueen kehittäminen otti harppauksen eteenpäin, kun kunnanhallitus päätti maanantaina kokouksessaan 1.12, että linja-autoasema siirretään Rykmentipuiston keskukseen. Samalla hallitus päätti, että palvelukeskuksen valmistelua jatketaan Hyrylän keskustaan, kivenheiton päähän Rykmentinpuiston keskuksen alueesta.  Alueen asemakaavassa linja-autoille on varattu alue, johon toimintoja lähdetään nyt suunnittelemaan. Linja-autojen vaatimien toimintojen lisäksi käynnistyy Rykmentin puistotien katusuunnittelu sekä uimahallin pysäköintipaikkojen siirtämisen valmistelu.

© Tietoa Finland Oy

Uimahallin laajennusta sekä maauimalatyyppisten toimintojen sijoittamista on myös tutkittu yhdessä asiantuntijoiden kanssa uimahallin läheisyyteen. Alustava selvitys, joka on tulossa kuntakehityslautakuntaan käsittelyyn, kuitenkin osoittaa jo nyt, että alueelle on mahdollista hyvällä suunnittelulla toteuttaa niin uimahallin laajennus ulkotoimintoineen, uimahallin pysäköintiä, linja-autoasema sekä keskustamaisia toimintoja C-kortteleihin. Alueen suunnittelua ja toteutusta tullaan viemään eteenpäin kokonaisuutena, jossa huomiodaan eri toimintojen sijoittelun lisäksi myös mahdollisuudet vaiheistukselle sekä toimintojen yhdistämiselle, esimerkiksi pysäköinnin vuorottaiskäytön avulla.

 

Luonnos uimahallialueen laajennuksesta

Luonnos uimahallialueen laajennuksesta

Lisätietoja:

 

Asemakaava-arkkitehti Jouni Määttä

puh: 040 314 2016

email: jouni.maatta@tuusula.fi

 

Ohjelmapäällikkö Tuomo Sipilä

puh: 040 314 3017

emai: tuomo.sipila@tuusula.fi

Tähän liittyvät