Siirry sisältöön

31 lokakuun, 2018

Rykmentinpuiston taideohjelman taiteilijahaku on päättynyt

Avoimella taiteilijahaulla haettiin taiteilijoita alueen läpi kulkevan kevyenliikenteen väylän ympäristöön sijoittuvan taiteen toteuttajiksi. Kevyenliikenteen väylä tulee yhdistämään Rykmentinpuiston Hyrylän keskustaan ja myöhemmin myös Keravan juna-asemille. Alustava taiteen toteutusbudjetti hankkeessa on 600 000€.

Haussa ilmoittautuneet taiteilijat tekivät vaikutuksen Rykmentinpuiston taiteen ohjausryhmään. Hakemuksia saapui määräajan sisällä 54, joista 12 oli kansainvälisiä. Saatu materiaali on hyvin korkeatasoinen ja siitä välittyy hakijoiden vahva näkemys ja kokemus. Kuraattori Anne Meskanen-Barmanin esityksen mukaan kutsutaan 10 hakijaa joulukuussa järjestettäviin yksilöllisiin haastatteluihin, joiden perusteella tehdään lopullinen valinta taiteilijoista.

Lisätietoja taiteilijahausta ja Rykmentinpuiston taideohjelmasta antaa ohjausryhmän puheenjohtaja Minna Tuominen ja koordinaattori Laura Lehtinen. Taitelijahausta on kerrottu aiemmin ilmestyneessä tiedotteessa: https://www.rykmentinpuisto.fi/uutiset/2018/08/rykmentinpuiston-taideohjelman-taiteilijahaku-kaynnistyy/

 

LISÄTIETOJA

Minna Tuominen

Puheenjohtaja

Rykmentinpuiston taiteen ohjausryhmä

Tuusulan taidemuseo

+358 40 314 3459

minna.tuominen(at)tuusula.fi

Laura Lehtinen

Koordinaattori

Frei Zimmer Oy

+358 50 379 3555

Laura.lehtinen(at)freizimmer.fi