Siirry sisältöön

21 elokuun, 2020

Kauan odotetut Tuusulan asuntomessut on avattu

− Viisi vuotta valmistellut Tuusulan asuntomessut käynnistyvät toden teolla tänään, kun portit avataan yleisölle kello 15. Meillä on kaikki valmiina kävijäkokemukseltaan turvallisia ja sujuvia messuja varten, iloitsee pormestari Arto Lindberg.

Messut ovat 50. koskaan Suomessa järjestetyt asuntomessut ja Tuusulan historiassa kolmannet: Kaikkien aikojen ensimmäiset asuntomessut järjestettiin vuonna 1970 Lahelanrinteessä. Vuonna 2000 messut puolestaan pidettiin Nummenharjun alueella.

− Asuntomessualueilla asuu Suomen Asuntomessujen selvitysten mukaan tyytyväisiä asukkaita – on turvallisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tuusulassa ainekset hyvään asumiseen löytyvät myös muilta alueita. Meillä asuvat Suomen kolmanneksi onnellisimmat ihmiset. Jos joku saa messuista kipinän muuttaa Tuusulaan, toivotamme hänet tervetulleeksi, pormestari sanoo.

Tuusulan kunnan esittelypisteellä messutyöhön värväytyneet kunnan työntekijät esittelevät elämistä Tuusulassa. Tarjolla on myös tietoa esimerkiksi tällä hetkellä myytävistä tonteista. Tonteista löytyy tietoa myös kunnan verkkosivuilta.

− Kyllä minutkin tavoittaa monena päivänä messujen Tuusula-talolta ja messualueelta, Lindberg vinkkaa.

Tänään aukeaa haku Kellokosken Linjapuiston tonteista

Tuusulasta löytyy niin jatkuvassa haussa olevia kiinteähintaisia tontteja, hakuajan puitteissa haettavia kiinteähintaisia tontteja kuin tarjouskilpailutontteja.

Jatkuvassa haussa olevia kiinteähintaisia tontteja löytyy Jokelan Peltokaaresta sekä Etelä-Tuusulan Lahelanpellosta. Uutena alueena jatkuvaan hakuun avataan 3.8.2020 Kellokosken Linjapuisto.

Anttilanrannan uudelta asuinalueelta Etelä-Tuusulasta myydään tontteja jatkuvalla tarjouskilpailulla.

Lisäksi on haettavana ajallisesti rajatussa tarjouskilpailussa tontteja Puustellinmetsän (asuntomessualueen viimeiset tontit) ja Jätinpuiston alueelta. Tarjouskilpailu on käynnissä 1.6.2020−14.9.2020.

Asuntomessut järjestetään 3.-30.8.2020 Tuusulassa. Asuntomessut ovat avoinna joka päivä arkisin klo 12-20 ja viikonloppuisin klo 10-18, sekä pidennettynä iltana 21.8. klo 22 asti.

Turvallisen messukokemuksen varmistamiseksi lippuja on saatavilla rajoitetusti ja ne myydään päivä- ja aikaperusteisesti vain ennakkoon. Lue lisää lipuista: www.asuntomessut.fi

 

Lisätietoja:

Arto Lindberg, pormestari, Tuusulan kunta, p. 040 314 3101, arto.lindberg@tuusula.fi

Lisätietoa ja liput: https://asuntomessut.fi/tulevat-messut/tuusula-2020/

Lisää Tuusulan tonteista: www.tuusula.fi/tontit

Tähän liittyvät