Siirry sisältöön

12 helmikuun, 2019

Tuusulan asuntomessut estejuoksija Topi Raitasen sponsoriksi

Tuusulan kunta ja Asuntomessut Tuusulassa 2020 aloittaa Suomen lupaavimman yleisurheilijan Topi Raitasen sponsorina maaliskuusta 2019. Tuusulan vuoden urheilijana tam-mikuussa palkitun 23-vuotiaan Raitasen lajeina ovat 3000 metrin estejuoksu ja suunnistus. Yhteistyösopimus kattaa kaudet 2019 ja 2020 Tuusulan Asuntomessujen päättymiseen asti.

Yleisurheilua seuraavat muistavat varmasti Topin suorituksen viime vuoden Ruotsi-ottelusta, jossa Suomen voiton ratkaisi maaotteluun päättäneen 1 500 metrin voittoon kirinyt Raitanen. Berliinin EM-kisoissa Topi Raitanen ylsi 3 000 metrin esteissä finaaliin ollen kahdeksas.

5c6270212cc76.jpg

– Haluamme olla mukana tukemassa tuusulalaista nuorta huippu-urheilijaa lajissa, jota suomalainen seuraa intohimolla, sanoo Marko Härkönen, Tuusulan kuntakehitysjohtaja. Asuntomessut Tuusulassa näkyy Topin kilpailuasuissa ensimmäisen kerran SM-maastoissa toukokuun alussa.

– On hienoa, että Tuusulan Asuntomessut lähti mukaan tukemaan matkaani kohti Euroo-pan huippua sekä olympialaisia, sanoo Topi Raitanen kotikuntansa tuesta. Asuntomessut on tuttu Raitaselle, sillä hän on viettänyt lapsuutensa vuoden 2000 asuntomessualueella Tuusulassa.

Aktiivinen arki on yksi Asuntomessujen teemoista Tuusulassa vuonna 2020. Huippu-urheilijan elämä on kaiken aikaa aktiivista.

– Arjessa aktiiviseen elämäntapaan kannustavia ratkaisuja näkyy monissa messukodeissa vuonna 2020, kertoo Riikka Uusikulku, Tuusulan Asuntomessujen projektipäällikkö.

Lisätiedot:
Marko Härkönen, kuntakehitysjohtaja, Tuusulan kunta, p. 040 314 3501, mar-ko.harkonen(at)tuusula.fi
Riikka Uusikulku, projektipäällikkö, Asuntomessut Tuusulassa 2020, p. 040 314 3040, riik-ka.uusikulku(at)tuusula.fi
Topin haastattelupyynnöt: Erkki Alaja, p. 050 566 5464, erkkialaja.pahk