Meihin voit olla yhteydessä

 

Ohjelmapäällikkö Tuomo Sipilä

Tuomo on työskennellyt Rykmentinpuiston parissa vuodesta 2012. Tuomon tehtävänä on koordinoida projektia ja pitää langat käsissä. Tällä hetkellä hänet pitää kiireisenä asuntomessujen ja liikekeskuksen valmisteluasiat. Tuomo tekee työnohessa jatko-opintoja yhdyskuntarakenteen eheyttämisestä. Tuomon tavoittaa numerosta 040 314 3017.

 

 

Asemakaava-arkkitehti Jouni Määttä

Jouni vastaa Rykmentinpuiston kaavoituksesta. Rykmentinpuiston parissa Jouni on työskennellyt syksystä 2014. Kaavoitustyön lisäksi Jouni valmistelee muun muassa alueen taidepuisto-hanketta. Jouni tavoittaa numerosta 040 314 2016.

 

 

Maankäyttöasiantuntija Kalervo Lankinen

Kalervo on Rykmentinpuiston grand old man. Kalervolla on vuosikymmenten rautainen kokemus maankäytöstä erinäisissä tehtävissä ja Rykmentinpuiston projektissa Kalervo on ollut mukana vuodesta 2012. Kalervon työsarkaan kuuluvat erityisesti maankäyttöneuvottelut ja muut sopimusneuvottelut. Tällä hetkellä Kalervoa pitää kiireisenä muun muassa IT-museon neuvottelut. Kalervon tavoittaa numerosta 040 314 2013.

 

 

Infran projektipäällikkö Helena Sundström

Helena vastaa Rykmentinpuiston infran suunnitteluttamisesta ja toteutuksesta. Helenalla on pitkä kokemus erinäisistä infraprojekteista yksityisellä puolella ja Rykmentinpuiston parissa hän on työskennellyt syksystä 2016 lähtien. Tällä hetkellä Helenaa työllistää erityisesti Puustellinmetsän alueen infran suunnitteleminen ja toteutus.  Helenan tavoittaa numerosta 040 314 3559.

 

 

 

 

projektipäällikkö Tuomo Sipilä

projektipäällikkö Tuomo Sipilä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@tuusula.fi. Yleinen sähköpostiosoite on rykmentinpuisto@tuusula.fi.