Asuntomessualueelle rakentuvat myytävät asunnot koosteena

Asuntomessuille Tuusulaan rakentuu yhteensä yli 200 kerros-, rivitalo- ja townhouse-asuntoa sekä pientaloja 28 tontille. Pientalotehtaat ovat varanneet alueelta 12 tonttia, joille suunnitellut talot tulevat myyntiin. Messualueelle rakentuvan päiväkodin yhteyteen tulee senioriasuntoja.

Asuntomessutoimisto on saanut paljon kyselyitä messualueelta myytävistä asunnoista, ja siksi olemme koostaneet messualueelle myyntiin rakentuvista kohteista listauksen yhteystietoineen. Toteuttajat vastaavat asuntokohteidensa tiedoista, myynnistä ja markkinoinnista. Jos kiinnostuit jostakin kohteesta, ota suoraan yhteyttä kohdetiedoissa mainittuun yhteyshenkilöön. Lataa kooste tästä:

Myyntiin_tulevat_asuntokohteet_messualueella_syksy2018_25102018

Myyntiin_tulevat_asuntokohteet_messualueella_kartta_Tuusula2020_Sivu_1

 

Lisätietoja: alueen tuottajamuotoiset rakennuttajat ja pientalotehtaat
Asuntomessutoimisto: tiedottaja Johanna Kaunisto, p. 040 314 2003