Siirry sisältöön

toukokuu 20, 2015

Tuusula tehostaa omakotitonttien markkinointia

Tuusula käynnistää kampanjan omakotitonttien markkinoimiseksi. Kampanja rakentuu oman pihan ja lasten ympärille. Lapsille juuri oma piha tarjoaa parhaat seikkailut. Myynnissä on kaupunkimaisia tontteja Hyrylän keskustasta, Klaavonkalliosta ja puutarhakaupunkimaisia tontteja juna-aseman läheltä Jokelan Peltokaaresta.

Tuusula tehostaa omakotitonttien markkinointia. Toukokuussa käynnistyvä omakotitonttikampanja rakentuu oman pihan ja lasten ympärille. Oma piha erottaa omakotiasumisen muista asumismuodoista. Lapsille juuri oma piha tarjoaa parhaat seikkailut. – Tuusulassa retkelle pääsee omalle pihalle, kuntakehitysjohtaja Hannu Haukkasalo sanoo.

Tutkimusten mukaan suomalaiset asumishaaveet kulminoituvat juuri omaan kotiin omalla tontilla. – Omakotitaloasujat hakevat tilaa ja luonnonläheisyyttä sekä turvallista kasvuympäristöä lapsille, Haukkasalo kertoo.

Markkinointikanavina käytetään mm. Keski-Uusimaan valotaulua, sähköistä bannerimainontaa ja sosiaalista mediaa. Lisäksi Tuusulan tontteja esitellään Vantaan asuntomessuilla 10.7.–9.8. Asuntomessuilla vierailee omakotiasumisesta kiinnostuneita messukävijöitä. Lisäksi Vantaalta muutetaan juuri Tuusulaan.

Tontteja myynnissä Hyrylän keskustassa ja Jokelassa

Klaavonkallion Tuuliviirinkujalta on myynnissä 7 kpl pieniä, kaupunkimaisia omakotitontteja. Tuuliviirinkujasta muodostuu puukaupunkimainen, moderneista rintamamiestaloista rakentuva alue. Alue sijaitsee aivan Hyrylän keskustassa, joten kauppaan, uimahalliin, kirjastoon ja linja-autoasemalle on muutaman minuutin matka. Lapsiperheiden palvelut ovat myös vieressä. Hyökkälän yhtenäiskouluun on matkaa puoli kilometriä ja useita Hyrylän päiväkoteja on lähistöllä. Myös Tuusulanjärvelle on lyhyt matka. Tuuliviirinkujan tontit myydään tarjousten perusteella.

Jokelan Peltokaaresta on myynnissä 38 kpl omakotitontteja. Tontit ovat kooltaan 750–1505 m2. Ensimmäinen alue Peltokaaresta on rakentunut muutama vuosi sitten. Peltokaaren lähikoulu on Lepolan koulu, jonka yhteydessä sijaitsee myös Lepolan päiväkoti. Lähikouluun on matkaa 1,5 km.

Jokelassa on hyvät peruspalvelut ja taajama sijaitsee pääradan varrella. Junamatka Helsingistä Jokelaan taittuu 34 minuutissa. Jokelaa kehitetään puutarhakaupunki-idean pohjalta: Jokelan keskustan ja juna-aseman ympärille rakentuu puutarhakaupunkimaisia pientaloalueita.

Kampanjan aikana arvotaan leikkimökki, hämähäkkikeinu ja hiekkalaatikko. Arvontaa voi osallistua tontteja esittelevällä verkkosivulla osoitteessa tuusulantontit.fi.

Tähän liittyvät