<

Vuoden 2020 asuntomessut Rykmentinpuistossa

Vuoden 2020 asuntomessut järjestetään Rykmentinpuiston Puustellinmetsän alueella. Noin kuuden hehtaarin kokoinen asuntomessualue sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ainoastaan noin 1,5 kilometrin päästä Hyrylän keskustasta. Asuntomessualueesta rakentuu luonnonläheinen kyläkaupunki, jossa on hyvä elää.

Alueen asemakaava on luonteeltaan hyvin salliva, mahdollistaen olosuhteet varsin monipuoliselle rakentamiselle. Messuilla tullaan esittelemään uudenlaisia asumisen konsepteja ja messujen teemoina tulevat olemaan ainakin taide sekä lähienergian ratkaisut.

50-vuotta kehitystyötä laadukkaan suomalaisen asumisen puolesta

Tuusulaa ja asuntomessuja yhdistää yhteinen menestyksekäs historia. Vuosi 2020 nivoo yhteen asuntomessujen 50-vuotisen historian, joka alkoi vuonna 1970 Lahelasta, jatkui vuonna 2000 Nummenharjulla ja huipentuu vuonna 2020 Rykmentinpuistossa.

Vuonna 1970 Lahelanrinteessä esiteltiin mukavia, tavallisen kansalaisen saavutettavissa olevia omakotitaloja ja rivitaloasuntoja teemalla oma tupa ─ oma lupa. Kolmekymmentä vuotta myöhemmin, vuonna 2000, Tuusula sai uudelleen kunnian järjestää asuntomessut. Nummenharjun alueella järjestetyt messut saavuttivat valtaisan suosion ja alueelle vieraili kuukauden aikana yli 274 000 vierasta. Messut osaltaan siivittivät Tuusulan ja koko Keski-Uudenmaan nousukiitoon, joka on jatkunut aivan näihin päiviin saakka.

Vuonna 2020 Asuntomessut viettävät 50-vuotisjuhlia palaamalla juurilleen Tuusulaan Rykmentinpuiston Puustellinmetsässä järjestettävien messujen myötä.

Kumppaniksi asuntomessuille?

Asuntomessujen missiona on parantaa asumisen laatua Suomessa. Jotta laatua voidaan parantaa tarvitaan uusia ideoita, avauksia ja ennen kaikkea rohkeutta ja uskallusta yrittää. Me Rykmentinpuistossa uskomme, että näillä teeseillä saamme vuoden 2020 Asuntomessuista ikimuistoiset. Olemme sitoutuneet myös kehittämään uudenlaisia asuntotypologioita ja -tyyppejä, joita mielellämme esittelisimme messualueella. Jos sinulla on mielessäsi ideoita tai ajatuksia, joita haluaisit asuntomessuilla nostaa esille, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Virallisesti alueen tonttien markkinointi tulee alkamaan arviolta vuodenvaihteessa 2017-2018, kun alueen kadut ja muu infra alkaa olla hahmottumassa. Jos sinua kiinnostaa ryhtyä messurakentajaksi, niin voit kuitenkin hyvissä ajoin jo ilmoittaa kiinnostuksesi, niin otamme sinuun yhteyttä, kun rakentajia lähdetään hakemaan.

 

Lataa Asuntomessut 2020 -esite tästä!

asuntomessuesite_cover

Aurinkoaita